woensdag 6 april 2016

Lente wandeling!


Vandaag is het net zo lekker weer als in het weekend, tenminste zo ziet het er nu uit. De zon schijnt lekker en de vogels zingen hun hoogste lied.
Tijd voor een nieuw Lente ontwerp. Het leuke is dat dit ontwerp eigenlijk alle seizoenen zou kunnen. Doordat ik meerdere accessoires in licht blauw heb, wilde ik daar een leuke stelletje bij.Zolas op de foto is te zien passen ze ook heel erg mooi bij Blauwe druifjes!

 
Wat is er lekkerder dan een lente wandeling. Lekker fris met een zonnetje, je ruikt de lente bijna in de lucht. Dit verliefde paartje is dan ook al vroeg op pad om te genieten van de eerste lente zonnestralen. Gezellig lopen ze naast elkaar in de vroege lentemorgen!
 

 
Het meisje heft een mooi katoenen rokje aan met een leuk printje en is rijkelijk versierd met kleine kraaltjes. haar jasje heeft schulprandjes ook met een kraaltje versierd. Een mooie hoed en in haar hand een tasje. Ze is klaar voor haar Lente wandeling!
 

 
Het jongetjes heeft een broek en bloes van het mooie katoenen stofje, ook versierd met kraaltjes. Zijn hesje heeft ook een schulp randje versierd met kleine kraaltjes. Hartjes als zakken want tja, hij is tenslotte verliefd! Ook hij is klaar voor een Lente wandeling!
 

Nog even vanaf de achterkant!
 

Zo staat dit leuke koppel bij mij nu thuis!

Je kunt het patroon "Lente wandeling" bestellen door een mail naar Viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Het patroonblad kost   4,95 p/st. excl. verzendkosten.

Gezellige zonnige dag!
Hartelijke groetjes,
Corina

1 opmerking:

Johan - dubbelglas den haag zei

wat leuk! ik ga het zeker ook proberen